06709417336 tetoepitobp@gmail.com

Bádogos munkák

 

Lemezfedések készítése gyorsan, egyszerűen. Világító ablakok, ablakpárkányok, falszegélyek, kémények, lefolyók, csatornák, vápák, vízgyűjtők, hattyúnyak, kiköpők, orom-, és ereszszegélyek, hajlatbádogok, szegletdíszek, tetőkibúvók, véglemezek és egyéb bádogos szerkezetek szakszerű javítása, új szerkezetek kialakítása, legyártása és villámgyors beépítése.

Bádogos munkák

A köztudatban az él, hogy a bádogos az a szakember, aki a tetőkön elkészíti a bádogborítást, ereszcsatornát, vízlevezető csövet. Mindez valóban helyes, azonban a bádogos feladata ennél sokrétűbb.

A bádogosnak a kivitelezés mellett vázlatot szükséges készítenie, amely a megrendelő tájékoztatására szolgál, emellett az anyagbeszerzéssel kapcsolatos teendőket is neki kell ellátnia. A bádogos feladatai köré tartozik a fémtető, fémhomlokzat, esővíz-levezető és szellőzés-technikai berendezések csöveinek és csatornáinak elkészítése, valamint a csővezetékek és tartóállványok borítása. Emellett a bádogos különféle háztartási eszközök és használati tárgyak készítését is szokta vállalni. A bádogos munkahelyét tehát nem csak az építkezés jelenti, hanem a saját műhelye is. Sőt, amit lehet, azt ott készít el, hiszen a műhely sokkal nyugodtabb körülményt biztosít.

Ha Ön is egy sokéves tapasztalattal rendelkező bádogost keres, akinek a neve garancia a minőségre, akkor a legjobb helyen jár! Bátran lépjen velem kapcsolatba a honlapon feltüntetett elérhetőségeimen!

    Call Now Button